Hoppa till sidans innehåll

För alla distriktets föreningar inför 2018

29 OKT 2017 19:33
Här kommer en liten blänkare till alla distriktets föreningar.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2017 19:38

I början på nästa år planerar distriktsstyrelsen att bjuda in föreningarna till ett gemensamt möte/konferens om tävlingsverksamheten i distriktet. Inget datum är bestämt men ambitionen är att göra detta under januari månad.

De funderingar som vi vill att VARJE förening ska fundera på tills dess är:

  • Hur samarbetar föreningarna i nuläget när det gäller serietävlingarna? (T.ex. vilka föreningar samarbetar, hur löser ni domare, vilka klubbar kan/har arrangerat serietävlingar).

  • Nytt för 2017: En fjärde serieomgång. Har det funnits svårigheter? Nytt för 2017 är också att det är upp till varje distrikt att förlägga DM-tävlingarna under serieomgångarna. I år var VGSF:s bänk-DM under serieomgång 2 och SL-DM under serieomgång 3, hur upplevde föreningarna det?

  • Hur får nya föreningar kännedom om var det arrangeras serietävlingar? Hur får och hur kan nya föreningar få information om hur seriesystemet fungerar (t.ex. att bidra med funktionärer)?

  • Hur skulle din förening ta ställning till om flera föreningar går ihop till en större serietävling, under någon av serieomgångarna?

Mer information kommer framöver! Hör av er till någon i styrelsen vid frågor!

Väl mött!

/distriktsstyrelsen

 

Skribent: Natalie Ohtonen

 


 

 

Postadress:
Västra Götalands Styrkelyftförbund
Georg Schwarz, Anemongatan 2B
434 46 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0766164334
E-post: vastragotalandstyrke...