Hoppa till sidans innehåll

Protokoll, föreningsträff och extra årsmöte

04 OKT 2020 09:58
  • Skapad: 04 OKT 2020 09:58

Protokollen från möte i juni och augusti ligger nu uppe på hemsidan under "Protokoll och handlingar", välj "2020". Mötet från september är ute för justering. Nästa styrelsemöte har vi 19 oktober då vi bl.a. ska se över startlistorna till DM och arbeta med föreningsträffen och extra årsmöte som vi ska ha den 28/11. 

Känner du att du vill påverka de frågor som du tycker att vi i VGSF ska jobba med? Föreningsträffen är ett jättebra tillfälle att framföra dina förslag och goda exempel som vi kan jobba med under nästkommande år. 

Känner du att du har god kontakt med många av föreningarna i vårt distrikt eller att du har god kännedom om vem som skulle kunna ha det? Överväg då att kandidera till valberedningen.

Valberedningen har en central roll eftersom valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelsen och till revisorer. Det är därför bra om de känner till vilka personer och kompetenser som finns i distriktet.

Skribent: Natalie Ohtonen
E-post: Adressen Gömd

 


 

 

Postadress:
Västra Götalands Styrkelyftförbund
Georg Schwarz, Anemongatan 2B
434 46 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0766164334
E-post: vastragotalandstyrke...