Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning av VGSF: s årsmöte 2020

29 FEB 2020 16:52
29 februari hade VGSF årsmöte på Mejerigatan 1 i Göteborg.
  • Uppdaterad: 29 FEB 2020 16:52

VGSF hade kallat till årsmöte lördagen den 29 februari kl 13.00.

Inbjudan gick ut på hemsidan och på Facebook sju veckor tidigare. Ingen mejlkontakt, precis som föregående år, gjordes men rekommenderades av årsmötet med tanke på lågt deltagarantal från flera föreningar.

Representanter från styrelsen och föreningar fann på plats där de deltagande föreningarna var Falkenbergs Kraftsportsklubb, Vedum AIS, Vagnhallen SK, Fysiken Atletklubb, Göteborgs Kraftsportsklubb och Föreningen Pure Power.

Verksamhetsberättelse, ekonomi och revisionsberättelse redovisades och godkändes av årsmötet. Verksamhetsberättelsen är fortfarande under redigering och alla distrriktets föreningar får komma med synpunkter fram till söndag 8/3-2020.

Kenneth Mattsson, Göteborg KK, valdes åter som ordförande för en tid av ett år. Natalie Ohtonen, Fysiken AK, stod på omval som sekreterare och valdes på ytterligare två år. Emma Giaever och Torleif Carlsson, Vedum AIS, var på omval och valdes in som ledamöter för en tid på två år. Tobias Nilsson, Göteborg KK, har innan årsmötet avsagt sig valberedningsuppdraget och valdes in som ersättare för Lars Ahlqvist, Mascot AK. Pernilla Röhr, Vagnhallen SK, valdes som revisor för en tid av ett år, Tomas Berg, Vedum AIS, som personlig ersättare.

Ann Jordebo, Vagnhallen SK, valdes in som ledamot men ingen ordförande på årsmötet valdes. Därför kommer VGSF att bjuda in till föreningsträff och extra årsmöte för att fylla denna plats plus eventuella fler ledamöter.

Handlingar kommer att finnas under fliken Arkiv-Dokument. Välj 2020 i rullistan och välj önskad handling.

Ulrika Ahlberg Messina från RF-SISU, VGSF: s nya kontaktperson, presenterade kort sig själv och sin verksamhet.

Torleif Carlsson delade ut priser för föreningar som har vunnit serierna 2018 och 2019.

Skribent: Natalie Ohtonen
E-post: Adressen Gömd

 


 

 

Postadress:
Västra Götalands Styrkelyftförbund
Georg Schwarz, Anemongatan 2B
434 46 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 0766164334
E-post: vastragotalandstyrke...